Trygga Händer

Hos oss kan ni lugnt vara försäkrade om att er Data/It-Infrastruktur vilar i händerna på ett team med spetskompetens.

Hosting The Future

CubeOne är definitionen av driftsäkerhet. Som ett högteknologiskt fort innehar CubeOne styrkan, kapaciteten och säkerheten att hosta dagens krävande och verksamhetskritiska IT-infrastrukturer.

Vi använder oss endast av hårdvara av High-End Enterprise Klass. Vår arkitektur bygger på teknik från bland annat EMC, Dell, Clavister, Intell och absolut fokus ligger på säkra arkitekturer. Vi har unikt anslutna Backbones för FailOver och en oöverträffad övervakningskontroll genom vår NOC för att alltid erbjuda den ultimata säkerheten.

Vi är sammarbetspartner med marknadsledande tillverkare för att tillhandahålla lösningar som garanterar frånvaro av driftstopp, optimal säkerhet samt ständig teknisk support för övervakning, underhäll service alla timmar av dygnet, året om.

Från integrerade- och hybrid-molnlösningar till helt virtualiserade molndatacenter spänner CubeOnes svit av produkter för hela spektrat av ett företags behov.

CubeOne Datacenter

Steget före.

Vi representerar en helt ny nivå av service, trygghet och tillförlitlighet. De flesta företag som lägger ut sin affärskritiska IT-drift kräver idag garantier för en hundraprocentig access. Därför tillhandahåller vi på Dimac Hosting i Helsingborg, ett hostingföretag som länge specialiserat oss på att serva industrier med IT-drift, ett av Sveriges absolut säkraste datacenter – CubeOne.

CubeOne är den nya generationens servermiljö, som innefattar styrkan och flexibiliteten i vårt företag med miljötänkande i fokus.

CubeOne är en branchledande svit av cloud computing-lösningar. 
När ni behöver spendera mer tid på er verksamhet och mindre tid att underhålla er IT-infrastruktur – finns CubeOne här för er.

Vi erbjuder Molntjänster av högsta High-End Enterprise Klass. Vår ständiga strävan att alltid ligga i utvecklingens framkant ger er som kund den ultimata säkerheten samt vetskapen om att ni er data alltid ligger i den stabilaste, säkraste och mest flexibla High-End arkitekturen.

CubeOne3

CubeOne2

CubeOne1

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!